je eigenwijze - praktijk voor lichaamsgeoriënteerde therapie en bewustwording

Marij Janssen

Marij JanssenMijn belangstelling ligt al mijn hele leven bij de mens, zijn motivatie, zijn denken en doen.
Het echte verhaal van de ander blijft me boeien en verwonderen. Ik volgde de opleiding tot lichaamsgericht therapeut omdat ik verlang in direct contact met mensen te werken, vanuit mijn hart en op een dieper niveau.
Door de diverse opleidingen is mijn zelfkennis en zelfvertrouwen gegroeid waardoor ik steviger in het leven sta.
Ik durf weer eigenwijs te zijn en kan mijn grenzen aangeven. Mijn gevoeligheid is veranderd van een gebrek in een kwaliteit die ik dienstbaar kan inzetten in therapie. 

In mijn praktijk begeleid ik sinds 2008 mensen met betrekking tot hun vragen en persoonlijke groei.
Samen zoeken we naar het verlangen achter de vraag. Als therapeut ben ik doorgaans zacht en rustig, daarnaast ben ik niet bang om confronterend te zijn.

Ik ben 20 jaren getrouwd geweest en heb een volwassen dochter. Na enkele korte relaties leerde ik mijn huidige partner Henny Hendriks kennen. In deze relatie vind ik de kwaliteiten die voor mij van belang zijn in verbinding met een ander. Door eigen ervaringen en scholing heb ik begrip en mededogen gekregen voor de minder makkelijke kanten van een relatie zoals pijn, ruzies en verdriet.
Henny en ik voelen ons bevoorrecht dat we andere koppels mogen begeleiden in hun zoektocht naar verbinding en liefde.

Mijn andere liefde gaat naar de natuur en naar paarden in het bijzonder. Sinds 2012 is een deel van mijn therapie en coaching in samenwerking met paarden. Zij lezen lichaamstaal veel duidelijker dan ik dat kan. Iedere keer verheug ik me op de verdieping die paarden geven.

Henny Hendriks→

je eigenwijze - praktijk voor lichaamsgeoriënteerde therapie en bewustwording

©Developed by JLGsoft