je eigenwijze - praktijk voor lichaamsgeoriënteerde therapie en bewustwording

Reacties van cliënten

Individuele sessies

Vrouw, 41 jaar

Ik kan met de richtlijnen weer een stuk verder. Ik ga me meer toeleggen op het voelen, het stilstaan bij mezelf, beter voor mezelf zorgen. Ook de hoofd en nekmassage van Marij mag er wezen, echt fijn!

Man, 51 jaar

De sessie heeft mij bewust gemaakt dat als ik er echt voor sta nog heel wat in mijn leven voor elkaar kan krijgen. De sessie heeft mij goed gedaan en helderheid gebracht.
Ik heb het volste vertrouwen in jou en je kwaliteiten!

Vrouw, 39 jaar

Dank je wel Marij dat je mij zo helder hebt kunnen teruggeven hoe ik sta in verhouding tot H. en de onderliggende behoeften/drijfveren die maken dat ik me zo aangetrokken voel tot hem. Soms is het zo verwarrend.

Man, 23 jaar

Ik voel me een stuk zekerder over mezelf dan toen ik begon met de therapie. Ik ben blij dat ik hiermee begonnen ben.

Man, 50 jaar

Chapeau voor mijn trainster voor de wijze waarop ze deze sessie heeft opgebouwd en begeleidt.

Relatiebegeleiding

Koppel, beide 31 jaar

We kwamen we bij jullie omdat we eigenlijk geen uitweg meer zagen en dachten dat het lot niet in onze handen lag. Dat is nu wel anders. We weten veel beter wat we willen en als we niet hetzelfde willen praten we erover. Omdat we nu ook meer respect voor elkaar hebben kunnen we ook een verwachting aangeven bij elkaar. Jullie zijn een grote steun geweest door te luisteren en observeren. De rest is 'vanzelf' gegaan.

Echtpaar, 47 en 45 jaar

Wij hebben geleerd van jullie hoe we stress kunnen tackelen en de adviezen passen we toe met vallen en opstaan. Voor de begeleiding hierin zijn we jullie heel dankbaar.

Echtpaar, 40 en 42 jaar

Ondanks het ontevreden gevoel bij mij na de laatste sessie is er veel positiefs uit voortgekomen. Mijn man heeft in een sneltempo zijn verantwoordelijkheden binnen ons gezin en huwelijk opgepakt en ik vertel hem zo duidelijk mogelijk wat er in mij omgaat.

Vrouw van koppel, 47 jaar

Bedankt voor het laatste jaar, ik zoveel aan jullie gehad. We hebben zoveel geleerd. Graag wil ik het aankomende jaar weer zoveel leren. Ik voel me daar goed bij.

Vrouw echtpaar, 40 jaar

Ben blij dat wij de keuze hebben gemaakt om hulp te gaan zoeken, en wat voor hulp; kei fijn zijn jullie. Ik voel mij op mijn gemak bij jullie en kan eigenlijk alles zeggen wat ik zeggen wil.

Man zelfde echtpaar, 44 jaar

Ik had niet het idee dat ik geremd werd, ik voelde mij wel veilig bij jullie. De rust die jullie uitstralen en de manier van benaderen is vertrouwd.

Man koppel, 34 jaar

Jullie verstaan de kunst om iedere sessie op een positieve manier af te sluiten, wederom mijn complimenten.

je eigenwijze - praktijk voor lichaamsgeoriënteerde therapie en bewustwording

©Developed by JLGsoft