je eigenwijze - praktijk voor lichaamsgeoriënteerde therapie en bewustwording

Henny Hendriks

Henny HendriksIk ben Henny Hendriks, levenspartner van Marij Janssen. We werken samen in relatietherapie, coaching en trainingen.  Daarnaast geef ik individuele therapie. Werken met mensen is mijn passie omdat ik op zoek ben naar de ‘werkelijke mens’ in iemand. Ik raak gefascineerd door iemands ware aard en ontwikkeling; de mens in zijn pure vorm.
We zijn allemaal gevormd door onze opvoeding en de meegekregen normen en waarden. Elk mens ontwikkelt patronen die in de loop der jaren “eigen” worden.

In mijn eigen ontwikkelingsproces heb ik verschillende therapieën en methoden op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling aan den lijve ondervonden.
Deze ervaringen en de mensen die mij in dit proces hebben vergezeld, hebben mij mede gevormd en geïnspireerd. Voor mij betekende dat ‘loslaten’ en steeds opnieuw ‘ontmoeten’.

Dit is mijn ontwikkeling ontdaan van alle franje en sier! Door dit alles heb ik groot respect gekregen voor het enorme vermogen tot groeien en helen in ieder mens. Ik heb vertrouwen in de kracht, de wijsheid en heelheid die in ons allemaal aanwezig is. Ik wil graag met jou op zoek naar je wijsheid en het contact met jezelf.

In mijn werk ben ik creatief, speels en heb ik zowel humor als compassie.
Binnen het therapieproces bied ik vertrouwen en veiligheid en ga ik de confrontatie met je aan als dat nodig is.

Daarnaast werk ik parttime binnen de GGZ waar ik mensen begeleid in crisissituaties of door andere moeilijke fases van hun leven.

je eigenwijze - praktijk voor lichaamsgeoriënteerde therapie en bewustwording

©Developed by JLGsoft